Камък падна от сърцето на Александра Петканова! Миската най-накрая получи благословията на родния си баща за брака й с Лудия репортер Даниел Петканов, пише ПИК.
Емоционалната сцена се разигра в Къщата на "ВИП Брадър", в която преди няколко седмици двойката сключи брак, въпреки неодобрението на майката на булката. В телефонен разговор с дъщеря си Янка Богданска директно й заяви, че с баща й няма да уважат организираното от Биг Брадър тържество.
Бившият кандидат за кмет на община Благоевград Милан Богдански влезе с ледено изражение в Къщата, но веднага разцелува разплаканата си дъщеря.


"Зетко, здрасти! Ти ще си най-добрият зет. Какво сега, държите се така сякаш аз на вашата сватба, връщате ли ми нещо?", бяха първите думи на таткото на Александра, с които даде знак, че е настроен положително към Петканов и брака с дъщеря му.
"Тати, аз съм с теб, тати, всички те обичаме! Много сте хубави, обичаме ви много, Дани! Радвам се, че си ми дъщеря, радвам се, че си ми зет. Аз бих присъствал на вашата сватба, ако знаех, че е истинска. Аз просто не знаех, че е истинска. Даже майка ти изрично ми заръча да питам сватбата в действителност сватба ли е?", продължи съпартиецът на Корнелия Нинова в БСП.
След тези думи на баща си Александра провали последната мисия за сезона. Но едва ли някой от съквартирантите й или пък Биг Брадър ще й се разсърди, че не издържа на изпитанието да не се поддаде на емоциите от срещата с татко си.
"Татееее, обичам те! Мислех, че повече никога няма да ме приемете за ваша дъщеря, че повече няма да ме погледнете! Тате, не мога да повярвам! Тате, много ти благодаря!", изхлипа младата булка.
Всичко си дойде на мястото и когато Дани Петканов официално поиска ръката на съпругата си от нейния баща! А отговорът му "Давам ти я!" хвърли в екстаз не само младото семейство, но и всички звезди в Къщата!