Бащата на бъдещата булка Анджелина Джоли - Джон Войт, не знае абсолютно нищо за предстоящата й сватба с Брад Пит, призна самият той пред американско издание.

73-годишният актьор дори научил новината за годежа на холивудската двойка не от щерка си и половинката й, а както всички останали - от медиите, пише bliasak.bg.

"Помислих си, че е много хубаво. Ако са щастливи, ако наистина ще има сватба - чудесно. Разбира се, те имат шест деца, така че беше въпрос на време да се случи и това", заявил Джон Войт и добавил, че засега нито Брад, нито Анджелина са му споделяли някакви подробности за големия ден.

"Нищичко не са ми казали и затова не вярвам много на информацията, която излиза непрекъснато. Вестниците и списанията си съчиняват разни неща, но аз рано или късно ще разбера истината. Засега Анджелина не ми е казала нищо, макар че се видяхме наскоро", признал бащата на актрисата.

Припомняме ви, че Анджелина Джоли винаги е имала проблемни отношения с баща си и дори беше прекъснала всякакви контакти с него, след като той разкри в интервю, че според него тя не е психически стабилна. Двамата се сдобриха едва след смъртта на майка й през 2007-ма, но според запознати все още се държат хладно един към друг.