Бащата на звездата от "50 нюанса сиво", Дакота Джонсон, е твърдо против новата й връзка с вокалиста на Колдплей - Крис Мартин. В телевизионно предаване Дон Джонсън потвърди новината, че дъщеря му излиза с певеца, но и не прикри неодобрението си. Той, типично по бащински, би искал само най-доброто за Дакота и явно връзката й с Крис не го удовлетоворява, защото я определи като "трудна". Но довърши изречението си като каза, че Дакота е голямо момиче и може да се грижи сама за себе си.

За връзка между чаровната актриса и Крис Мартин се заговори още преди няколко месеца, но папараците ги засякоха заедно едва през декември. Звездната двойка изглежда щастлива, но може би влюбените вече имат трудности помежду си, съдейки по мнението на Дон. Дали е така? И дали това ще е една от двойките в шоубизнеса, които ще издържат теста на времето и напрежението от медийното внимание? Можем само да гадаем.

Освен романса на дъщеря си, Дон коментира и кампаниите #MeToo и #TimesUp, които са в подкрепа на жените, преживели сексуално насилие. Напоследък тази тема е широко разпространена в Холивуд и според Джонсън тя трябва да бъде дискутирана, защото това е световен проблем.

Източник: Woman.bg