"Асен Блатечки е бил много години с жена си. Но сега му се е случило да се обикнат с Диляна. Няма виновни, просто тези неща стават. Не съм аз човекът, който да им казва как да живеят, но мога само да им пожелая да отидат в чужбина. Там ще им бъде по-спокойно, защото тук, в България, завистта на много хора ще ги съсипе и ще им пречи на щастливия живот."

Това заяви ексклузивно бащата на моделката Диляна Попова - Красимир, пише ''България Днес''. Според него дъщеря му и актьорът са прицел за завистта на много хора, които не могат да понесат щастието и любовта им и ще направят всичко възможно да ги разделят.

"Най-накрая успях да се срещна с Асен Блатечки и да се запознаем лично. Видяхме се на официална вечеря, поговорихме се и се убедих, че е много готин човек. С жена ми се очаровахме от поведението му и заслужава да е с дъщеря ни", каза още таткото.

Мъжът пропътувал разстоянието от град Гулянци, Плевенско, до София, за да се срещне с бъдещия си зет. Признава, че в началото не знаел какво да очаква от срещата, но след това се успокоил, като видял, че Блатечки е свестен.

*Красимир е харесал зетя си

"Говорихме със съпругата ми, бяхме притеснени, защото не знаехме какъв човек е. Нормално е родителите да искат най-доброто за дъщеря си. Беше организирана хубава вечеря, на която се видяхме, и осъзнах, че е добър човек. Направи ми впечатление, че е мъж на място и не е като много млади хора в днешно време, които хвърчат в небесата и не могат да поемат отговорност", сподели още Красимир Попов.

Красивата Диляна забременя от актьора Блатечки, след като двамата дълго време криеха връзката си. Драмата на отношенията им се засили, щом стана ясно, че Блатечки е зарязал съпругата си Катерина Горанова, от която има дъщеря - Катя. Въпреки това Асен и Диляна са щастливо влюбени - настроение, което се предава и на най-близките им хора.

Самият Красимир е много щастлив, че ще става дядо, а жена му активно се включва в грижите за дъщеря си. Дори тя се е пренесла при Диляна в София, за да е по-близко до моделката, когато роди. Красимир пък на няколко пъти пътува до столицата, за да вижда най-близките си. Бизнесът му със собствен автосервиз в Гулянци не му позволява постоянно да отсъства и затова той повечето време е далеч от дъщеря си.

"До момента бременността на Диляна протича леко и няма някакви сериозни проблеми. Надяваме се до края да е все така. Жена ми много й помага, за да може да се чувства още по-добре", разказа Красимир, докато пътуваше за пореден път по трасето Гулянци - София.

Снимки на "България Днес" от последните дни показват, че Диляна Попова цъфти от щастие покрай бременността си. Моделката изглежда изключително добре и не спира да се усмихва в компания на приятели.

Последната й фотосесия с наедряло коремче за популярно женско списание предизвика фурор, тъй като пресъздава много популярна фотосесия на бременната Моника Белучи.

Бащата на моделката Красимир не пропусна да спомене, че е в отлични отношения с дъщеря си и няма нищо вярно в писанията, че Диляна е скарана с родителите си. Преди покрай натоварената й програма се виждали по-рядко, но сега имат възможността често да се събират на едно място.

"Постоянно пишат разни глупости, че ни е забравила с жена ми и не се сеща за нас. Това изобщо не е вярно - отлично се разбираме с дъщеря ни. Тя е доста ангажиран човек, но задължително поне два пъти годишно се прибира в Гулянци - на Коледа и Великден", разказа Красимир.

И докато таткото на Диляна е възхитен от мъжа до нея, то някои смятат, че е напълно възможно актрисата да е направила магия за любов на Блатечки. Тази възможност сподели единственият свещеник екзорсист у нас отец Георги Гелеменов.

*Диляна и Асен дълго време криха връзката си

"Много често в такива случаи се прави бяла магия за любов при ходжа или магьосник. Жената слага от кръвта си в кафето на любимия и след като той го изпива, се влюбва в нея. Привличането обаче е краткотрайно и след като мине емоцията, мъжът се връща при жена си", обясни тайния ритуал свещеникът.

При подобни заклинания винаги връзките са краткотрайни.

"Така една сутрин омагьосаният се събужда и се пита какво прави при тази жена. Много такива случаи, в които съм развалял подобни магии. Идват при мен потърпевшите и казват, че дяволът се е вселил в тях, накарал ги е да отидат при чужда жена, да й направят бебе и да оставят своите съпруги", разказа още отец Гелеменов.

Духовникът има рецепта за разваляне на заклинанията. Той прави специална молитва за заздравяване на брачните връзки и водосвет. Омагьосаните се поръсват със светена вода и пият от нея, а след това хапват и от благословен хляб. Няколко дни се молят да се отърват от магията с думите, с които отецът го е направил.

"Развалил съм хиляди магии и съм кръстил много дечица. На разположение съм да разваля поредната магия, а ако има и в тази двойка, могат да ме потърсят", сподели още свещеникът екзорсист.