Бащата на Ник Канън май ще успее да направи това, което синът му няма право, тъй като е подписал договор за конфиденциалност - да разкрие истината за Марая Кери.

Слуховете за непрестанните претенции и ужасно поведение на поп дивата се носят още от първите й стъпки в музиката. Факт е обаче, че никой досега не е имал смелостта да сподели публично истината за нея, тъй като предварително е дал съгласието, а и подписа си, да мълчи.

След като стана ясно, че Марая Кери и Ник Канън се разделят, бащата на музиканта и актьор сподели серия от криптиращи съобщения в социалната мрежа по този повод, пише bliasak.bg.



„Ето за какво става въпрос - ако съпругът не лъже, а съпругата му лъже през цялото време, то той какво трябва да направи?“, е първият коментар на на таткото Джеймс.



„Ето за какво става въпрос - ако жената обожава секса, а мъжът не може да понася да спи с нея, то той какво трябва да направи?“, „Ако жената напълнее драстично, а мъжът обича слаби момичета, то той какво да направи?“, „Ако съпругът моли жена му да не прави аборт, а тя все пак го направи, то той какво да направи?“, „А, ако мъжът иска десет деца, а жена му само две, то той какво да направи?“, са останалата част от криптираните съобщения.



По всичко личи, че именно това са част от причините, които ще доведат до един от най-скъпите разводи в света.