Плеймейтката Нора Недкова е първият участник, който напусна Къщата на "ВИП Брадър" този сезон. Изгонването й преди броени минути обаче не е случайно, издадоха източници на HotNews. Блондито, което се сравнява по визия с Дженифър Лопес, е сред най-остро коментираните персони в риалитито тази година, но не това доведе до скоростното й напускане на шоуто, а друга причина.

Негативният имидж, който президентката на Норландия си спечели за отрицателно кратко време, накара баща й Николай Недков тутакси да намери начин да я изведе от Къщата в Нови хан. Шефът на "Златни пясъци" АД бил категоричен, че този срам няма как да продължава в национален ефир и да уронва репутацията му в обществото. Затова направил всичко възможно да я отстрани от "ВИП Брадър". "Човекът се е хванал за главата от изцепките на дъщеря му. Нямаше как да я остави да го излага още повече", коментират хора от обкръжението на бизнесмена. Недков изключително се срамувал от изцепките на дъщеря си и въпреки, че от години я е оставил на режим без контрол, с днешна дата му се ревяло от резила, който спретнала в предаването на Нова телевизия.

Киро Скалата първи лансирал Нора

Недкова отпадна от играта на номинации със скандалният гримьор Валентин Кулагин, който беше и най-големия й враг в Къщата. Рапърката Диона пък бе първата служебно номинирана, заради неспазване на правилата за живот в риалитито. Застрашени от изгонване станаха и готвачката Божана, екс-любовника на Мария Илиева - рапъра Атанас Колев и поета-певец Константин Трендафилов, познат още и като Папи Ханс.

Кулагин чукна 33 в Къщата

"Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си", заяви плеймейтката Недкова пред Ники Кънчев. Тя имаше привилегията да даде имунитет на един от останалите съквартиранти за следващите елиминации. Тази чест получи Ваня Костова. "Тя е единственият достоен участник в тази игра - тя беше закрилница, майка и наставник", изтъкна блондинката.