Крис Браун се сдоби с особено лоша слава, след като през 2009 г. посегна жестоко на Риана в навечерието на наградите "Грами".

Оказва се обаче, че бащата на барбадоската певица не само е простил на мъжа, пребил детето му, но и го намира за перфектен за нея, съобщи Virginmedia.com.

Роналд Фенти е убеден, че с времето Крис се е променил и, че с Риана нещата отново могат да проработят, пишат от inews.bg.

Пред сп. Grazia Фенти казва: "Крис порасна много. Мисля, че всички трябва да забравят миналото. А те ми се струва, че вече са го направили. Единствено от нея зависи дали пак ще бъдат двойка."

Бившите гаджета изглежда прекарват доста време заедно напоследък в Ню Йорк и Роналд се надява това да доведе до окончателно им събиране, защото не вижда по-перфектната половинка за дъщеря си. Според него дори някои от феновете на певицата я съветват да се върне при Крис.

Тези дни изпълнителят на "Turn Up The Music” написа в Twitter прочувствено послание до Риана във връзка със смъртта на баба й, за която заяви, че чувства и като своя баба.