Преди две години бащата на най-известните близначки Ивайла и Божидара Бакалови - Божидар Бакалов скандализира медиите, че дъщерите му срамят имиджа му и дори се притеснява, че ще му посегнат на живота.

Днес ги нарича измамнички, крадли и иска да скъса официалните и законни взаимоотношения с тях.

„Не се интересувам от мърлявите опити на Ивайла непрекъснато да е по медиите, а просто искам да спре да се домогва до неща, които не й принадлежат и да срами името, което съм й дал при осиновяването! Искам да науча актуалния адрес на Ивайла и Божидара, за да им изпратя призовките за измамите спрямо мен! С тези измами те станаха собственици на дома ми!“, споделя настойникът на двете дами в интервю за в. „ШОУ“, пише hotarena.net.

Родителят споделя, че майката на близначките го е принудила той да бъде с нея: „Тя ми се предложи и спа с мен със задната мисъл да забременее и да ме изнудва! Между другото, Божидарка-старша се е опитала да осъществи същия сценарий и с младеж от нашия вход и баща му, но двамата й теглят жесток побой в мазето си, изхвърлят я навън като куче и тя прави аборт“.



Д-р Бакалов лежал в затвора в Америка за изнасилване, според него несправедливо обвинен.

Тогава майката Божидара му се обажда и го лъже, че са дошли на оглед за апартамента им и най-вероятно ще го конфискуват. Той се връзва. Така майка му Елеонора приписва жилището на двете щерки, без дори да ги понася.

„Като й казах, че искам да кръстя едната на нея, тя викна: “Ако кръстиш това копеле на мен, ще скоча от терасата!”, предава Божидар точните си думи на майка му.

Докторът споделя, че когато Ивайла и сестра й са били деца, винаги се е отнасял с тях като с принцеси и всичко им е подсигурявал, въпреки че не са негови кръвни чеда.

За това споделя, че лъжите на сестрите, че ги е провесвал с надолу главата от тераси, са абсолютни измислици.