Една от любимите ни певици от 90-те, която винаги ни е радвала не само с прекрасния си глас, но и с широката си усмивка - Шаная Туейн, разкри шокиращи подробности от детските си години. В скорошно интервю за „Гардиън”,цитирано от woman.bg тя сподели за неописуемата болка, която й е причинил психическият и сексуалният тормоз, упражняван от доведения й баща Джери Туейн. Кошмарът за певицата започва, когато тя е едва 10-годишна.

Туейн има трудно детство, тъй като не познава биологичния си баща, а вторият мъж на майка й започва да я тормози физически и психически, когато Шаная е малко и беззащитно дете. Тя израства с травми, тъй като майка й страда от депресия, а доведеният й баща е алкохолик с психически отклонения. Певицата разкри още един шокиращ факт за семейството си, а именно: “Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия“, разказва самата тя. В дома на семейство Туейн цари единствено безпаричие и много насилие. Шаная разкрива, че постоянно се страхувала доведеният й баща Джери да не убие майка й.

„Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да разбера, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат“. Шаная си спомня един от най-стряскащите случаи на побой над нея. Един път Джери я бил почти до безсъзнание, след което потопил лицето й в тоалетната. Тогава тя била само на 11 години.

Всъщност, животът на певицата не е никак лесен, въпреки че повечето от нас са запознати единствено и само с успехите й. Тя е в пика на кариерата си през 90-те години, издава хит след хит, а албумите й се продават неусетно бързо. Не след дълго обаче Шаная губи гласа си и се оттегля от сцената за цели 15 години. Загубата на най-скъпото й - музиката, е резултат от лаймската болест, от която се разболява. По-късно се подлага на ларингопластика, заради което успява да се завърне на сцената през 2017 г.