Последният (известен) мъж на Мария Илиева се ожени, но не за нея. Бившият футболист Георги Михайлов е сключил брак миналата неделя, 7 юли, за настоящата си изгора Владислава, научи ПИК. Милото тържество се е състояло в София, макар Михайлов и семейството му да живеят предимно в Белгия. Там родителите на Георги развиват собствен бизнес.

За церемонията от Америка е пристигнала и сестрата на младоженеца - Виктория, която бе първата българка в колежанската футболна лига на САЩ. Като студентка тя носеше екипа на "Хартфорд Юнивърсити", а у нас е играла за дамския "Олимпия" (София), девическия и женския национален тим.От сватбена снимка, направена в столичен храм след църковния брак, с която ПИК се сдоби, се вижда, че дрескодът на събитието е бил синьо и жълто. Само младоженецът е извън протокола с черен костюм.

Прави впечатление, че в жегата под сакото Георги е и с елек, вратът му "души" папионка и е пропуснал чорапите на този официален стайлинг. Разбира се, майката на сина на младоженеца, не е била сред поканените на милото семейно тържество. Романсът на Мария и Георги приключи още по време на бременността им, а скоро след раждането на своя Александър певицата официално призна, че го отглежда без баща му. Съпругата на "лъвчето" на Мария е с 16 години по-млада от нея.