Бат Венци от Ъпсурт и Мария Драгнева чакат момче, разкри самият той в интервю за Новини.бг.

При това бебето се очаква да се роди до края на месеца. Мария, която стана популярна с участията си в "България търси талант" и "Музикална академия", разказа преди време, че любовта им с Бат Венци се е зародила постепенно, първоначално били просто приятели. Тя неведнъж е пяла на една сцена с хип-хоп изпълнителите.

Бат Венци потвърди, че появата на мъника няма да попречи на участието му във фестивала One Love Fest. Проектът е на "Междинна станция", зад която стоят водещите Иван и Андрей, и има за цел да обединява македонци и българи. В One Love Fest, който ще се проведе на територията на двете държави, ще има представители и на македонската страна, това са Слаткаристика, Тони Зен и DJ Гоце. Турнето ще премине в осем града.

Стартира на 22 юли в град Банско с безплатен концерт и продължава на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември - гр. Скопие и завършва на 7 октомври в гр. София. Концертите ще бъдат с продължение между 4 и 5 часа, а за публиката са предвидени специални изненади. Организаторите имат намерение и желание фестивала да се превърне в традиция.