Погребението на Ангел, който издъхна на 26 септември, ще бъде чак през октомври заради започнало разследване. „Софийска градска прокуратура се самосезира и започна разследване за смъртта на певеца“, съобщиха от държавното обвинени. В хода на разследването СГП е възложила на Главна дирекция „Национална полиция“ – МВР да извърши проверка по случая. Тя включва снемане и обяснения от лица, които имат отношение към случая и установяване здравословното състояние на Ангел.

Последно сбогом с него близките ще си вземат чак на 5 октомври на Централните софийски гробища. Негови приятели споделят, че 35-годишният мъж имал сериозни здравословни проблеми преди години, когато започнал да взима безконтролно стероиди. Те му докарват сериозни поражения на сърцето и Ангел, а допълнително изпада в депресия, която допълнително се засилва след смъртта на майка му.

В последно време се взема в ръце и гради кариера и семейство, която приключи фатално в болница. Фолзвездите продължават да тъжат за колегата си. "Запознахме се преди повече от 15 години.. Не знам какво да кажа.. Дано почиваш в мир! Искрени съболезнования на семейството и близките", скърби Галена.