За пореден път българската публика ще има възможността да се докосне до красивата музика на испанската певица Bebe.

В момента тя е един от най-успешните артисти на музикалната сцена в родината си, които се радват на верни почитатели и международна популярност. В България Bebe ще представи четвъртия си албум, носещ интригуващото заглавие „Cambio del piel” (“Смяна на кожата“), който излезе през октомври 2015 година. Нетърпеливи сме отново да усетим енергийния заряд на Bebe и да се потопим в атмосферата, която изпълненията й ще създадат. Woman.bg направи специално интервю с певицата. Ето какво сподели тя...

- Как се промени през годините Bebe?

- Повече от десет години изминаха от излизането на първия ми албум. И това не е чак толкова много време, но се случиха много неща в живота ми. И продължавам да бъда същия човек, вече съм на 38 години и се чувствам много добре в кожата си. И не се отказвам от нищо преживяно, защото и доброто и лошото ни превръщат в такива, каквито сме. През годините ние се променяме много пъти, сменяме много кожи, така да се каже. Така се появи идеята за името на моя последен албум „Cambio de piel” – „Смяна на кожата“. А лично за мен най-важното събитие в живота ми през тези години беше това, че станах майка. Дъщеря ми за мен е на първо място и подреждам всичките си ангажименти с мисълта колко време ще бъда далече от нея.

- Това е поредният Ви концерт в България. Какви са впечатленията Ви от публиката?

От България и от българската публика имам прекрасни спомени. Първият концерт в Sofia Live Club през 2013 беше много успешен. Ние даже и не очаквахме, че толкова хора в България познават и харесват моята музика. Беше много приятна изненада. В клуба беше пълно и се забавлявахме много. На концертите на Черно море, които бяха част от High Summer 2014, публиката също беше много темпераментна, особено на концерта на плажа на къмпинг Градина. Имаше много танци, емоции, страсти. Срещите ми с българската публика са важни за мен, затова и при подготвянето на турнето за представянето на моя последен албум “Cambio de piel” нямаше как да пропуснем България.