Дъщеричката на поп дивата Бионсе и рапъра Джей Зи е едва на няколко дни, но вече предизвика първия си скандал.

В частната клиника в Манхатън, където се появи звездното бебе, настанала истинска суматоха, след като баща се оплакал, че заради мерките за сигурност около Блу Айви Картър не е успял да види новородените си близначки.

38-годишният Нийл Кулон обяснил, че децата му са в неонатологичното отделение, където лекарите настаняват преждевременно родените бебета. За негово нещастие обаче отделението се падало точно на етажа, който Бионсе и Джей Зи наели за собствено ползване срещу 1 300 000 долара, пише bliasak.bg.

*Бионсе и Джей Зи

"Двамата използваха болницата все едно беше тяхна и нищо друго няма значение. Жена ми роди преждевременно двете ни дъщери, но охраната на Бионсе не ми позволи да ги видя и за секунда, а толкова се тревожех за тях", заявил огорченият татко.

"Това се повтори три пъти, все едно ме гонеха от някакъв нощен клуб, а не от болница, където двете ми дъщери се бореха за живот. Заради бебето на Бионсе лекарите не положиха нужните грижи за жена ми и заради това сега тя разви инфекция. Хората тук не ги интересува това, че болницата е родила някаква знаменитост, те просто искат нормално отношение и да видят децата си", добавил Нийл Кулон.