4260 лева. Толкова струва количката на бебето на водещите Петя Дикова и Илиян Любомиров, научи само Hotnews.bg. Сумата, която е достатъчна за закупуването дори на кола на старо, била дадена без проблем от грижовните родители, които все не могли да случат на возило за първото си дете. Те на три пъти сменяла количката, докато попаднат на подходяща, която взели без колебание. Както Hotnews.bg вече писа, двамата родители са категорични, че бебето им не е за продан и затова малкият Сашо не е рекламно лице на никоя марка бебешки стоки.

Така щеше да получи количката безплатно, подобно на много други известни бебета в България. Количката бе показана от младите майки - Петя Дикова и поп фолк певицата Преслава, които разходиха заедно децата си в Южния парк. Певицата публикува снимка в личния си профил в Инстаграм, на която двете с Петя бутат колички на чист въздух по алеите.

И докато дъщеричката на Преслава Паола след 3 месеца ще навърши годинка, малкият Александър е едва на месец и половина. Двете дами изглеждат доста развеселени по време на разходката. Само за часове кадърът събра над 19 хиляди харесвания и много положителни коментари, придружени от емотикони със сърчица.

И двете майки пазят личното пространство на децата си и досега не са публикували снимки, на които се виждат лицата на децата им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Preslava (@preslava_official) on