"За мен е истинска чест, че мой треньор беше най-великият мениджър във футбола и аз съм благодарен за кариерата, която имах под негово ръководство. Благодаря ти бос, наслаждавай се на живота", сподели Дейвид Бекъм по повод на новината, че сър Алекс Фъргюсън ще се оттегли от поста мениджър на Манчестър Юнайтед в края на сезона.

"Преди малко видях новината за сър Алекс. Както съм казвал много пъти, босът не е само най-великият и най-добрият мениджър, под чието ръководство съм играл, но той ми беше като баща още от първия момент, в който пристигнах в клуба на 11 години до деня, в който си тръгнах от Юнайтед", пише още Бекъм в емоционалния си пост в социалната мрежа "Фейсбук".

"Без него, аз никога нямаше да постигна това, което направих по време на моята кариера. Той разбираше колко е важно да играя за Англия и колко много означаваше това за мен. След 98-ма година, без него, аз никога нямаше да успея да се справя с вниманието към мен на терена и извън него, така че аз винаги ще съм му благодарен за неговата подкрепа и закрила", допълва играчът на ПСЖ, който стана звезда точно под ръководството на Фърги на "Олд Трафорд", пише БГНЕС.