Футболната звезда на Ел Ей Галакси Дейвид Бекъм захвърли стандартния си имидж, когато се качи на мотора, и сложи вратовръзка за срещата си с американския президент Барак Обама.

Бекъм игнорира всички мерки за сигурност, когато става дума за стила му, и вместо ботуши и кожено яке облече панталон, стилен пуловер и вратовръзка.

Макар да изглежда странно съществуването на такова приятелство, държавният глава на САЩ и футболната суперзвезда са засичани заедно няколко пъти, пише .

По време на визитата си във Великобритания през май, първата дама на САЩ Мишел Обама бе заснета да разговаря дълго с бившия капитан на английски национален отбор.

На друга среща Барак Обама покани Кралицата и Херцога на Единбург, заедно със семейство Бекъм в официалната си резиденция, за да благодари за топлото посрещане в Бъкингамския дворец.

*Дейвид Бекъм

В същото време Виктория Бекъм изглежда се вълнува много повече от факта, че Деми Мур се е появила с рокля от нейната колекция, отколкото от връзките на съпруга си.

В Туитър Пош Спайс изрази възхищението си като написа: "Видях Г-жа Кътчър и изглежда прекрасно в рокля на Виктория Бекъм".

*Деми Мур