Звездата на световния футбол Дейвид Бекъм бе заснет от папараци да напуска салон за тайландски масажи в Лос Анджелис в късните часове на деня, докато съпругата му Виктория бе във Великобритания.

Бившият капитан на Англия прекара един час в салона, където се плаща по $40 на час за услугите на азиатските масажистки.

Интересното е, че въпросният обект се намира на близо 20 километра от дома на Бекъм в Лос Анджелис, тъй като се помещава в известния квартал "Венис бийч".

Самият Бекъм пък има осигурен физиотерапевт и масажист от клубния си тим ЛА Галакси, но явно е решил, че те не могат да му свършат работата, от която има нужда.

Салоните за тайландски масажи в Ел Ей са известни и с това, че работещите в тях момичета предлагат и сексуални услуги, известни като "щастлив край", но английските медии отбелязват, че салонът, посещаван от Бекъм не предлага такива.

Въпросното заведение, което се казва "Ламай", е известно с добрата си репутация при възстановяването на контузии. Както е известно, до скоро Дейвид Бекъм лекуваше скъсване на ахилес и все още има нужда от рехабилитация.



"Дейвид посети нашия салон няколко пъти. Той искаше да работим върху гърба и краката му, но ме предупреди, че има контузия на глезена и още го боли. Стоях върху гърба му и правихме различни упражнения за загряване на мускулите и стречинг. Той обаче винаги идваше късно и нямаше време да остане за по чай след сеансите. Дава ми добри бакшиши, по $20, но нищо по-специално от останалите ни клиенти", обясни пред "News of the World" масажистката Ал Маномай.

Sportal.bg