Дейвид Бекъм за пореден път беше обвинен, че изневерява на жена си Виктория.

Този път няколко американски интернет сайта обнародваха информацията, че английският футболист имал сексуална закачка с продавачка на бельо в Града на ангелите. Името на новата интимна партньорка на футболния идол не се споменава. Самият Бекъм заяви, че твърдо е решен да се обърне към съда, пише в. 'Монитор".

Както можеше да се очаква, прессекретарят на английската мегазвезда опроверга категорично появилата се новина. "Авторите на поредната клевета нямат абсолютно никакви доказателства за публикациите си. Цялата информация е изфабрикувана и ние нямаме намерение да оставим нещата без последствие. Дейвид няма никакво намерение да отстъпва и този път е твърдо решен да доведе нещата докрай", коментира близък приятел на футболиста.

Медиите в САЩ припомнят, че бившият играч от националния отбор на Англия вече се съди с американското списание US magazine, което публикува откровено интервю с 26-годишната проститутка с босненско потекло Ирма Ничи, която твърдеше, че е предлагала услугите си на спортиста.