Проститутката Ирма Ничи, която сътвори световна сензация с новината, че е спала с мегазвездата на футбола Дейвид Бекъм, била приета по спешност в болница в Ню Йорк.

Говорителят на палавата дама обяснил, че причината за постъпването й в интензивното отделение са проблеми със сърцето, които впрочем започвали да се проявяват още от края на миналата година, пише monitor.bg.

Здравословното състояние на клиентката му обаче рязко се влошило от стреса, който тя преживяла в последните седмици покрай съдебното дело, което Бекъм завел срещу нея.

Всичко започна на 10 септември, когато американско списание публикува интервю с Ирма Ничи, в което тя твърди, че Дейвид Бекъм й е платил солидна сума, за да се възползва няколко пъти от сексуалните й услуги.

По-късно Ирма направи историята си още по-пикантна с допълнението, че тя и футболистът са правили тройка с друга нейна колежка.

Бекъм заведе иск за 25 млн. долара срещу Ничи и изданието, публикувало интервюто. Проститутката пък даде Бекъм на съд за нанесени морални щети.