Бекъма от Гълъбово ще е главен герой в новото шоу на Нова тв  „Укротяване на опърничавия”.

Първият епизод ще е 17 февруари, а на екран ще видим популярния от Big Brother Панайот.

Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде една от  Пацо да срещне сериозна приятелка.

Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, екипът на „Горещо” обяви кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.

Реалити  участникът доказа, че е сериозен в намеренията си, като лично отговори на всяка една от тях, а в последствие се срещна с най-смелите момичета на живо.

От всички участнички, журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.

В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово.

Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели и неговият баща – Сашо. За да спечелят симпатиите в семейството, красавиците ще трябва да преминат през серия от изпитания, добре премислени препятствия и изкушения.