Виктория и Дейвид Бекъм притежават 165 млн. в банковите сметки, но не могат да си позволят ваканция.

Но Пош спайс се оплака, че вече трета година не успява да отиде във ваканция със съпруга си. Тримата й сина, малката дъщеричка и фешън бранда, който амбициозната певица и настояща дизайнерка развива явно й гълтат от времето.

37-годишната певица се оплака, че вече 8 месеца не спи добре заради малката Харпър, която будува и не дава на майка си да си почине добре.

Дейвид пък призна, че семейството им не е гледало нищо друго, освен детски филми. Поне така изглежда историята им за американското издание на Vogue.

Макар че звездното семейство наскоро бе щракнато на плажа до имението им в Малибу. А през декември 2010 г. Бяха уловени пак край брега на Океана в Северна Калифорния заедно с фамилията на звездния готвач Гордън Рамзи. През юни същата година се наслаждаваха на почивка в Сен Тропе, а през пролетта на 2009 се бяха отдали на релакс в италианската вила на Джордж Клуни до езерото Комо.

Семейство Бекъм нарисува пред списанието една домошарска картина на техния живот в Ел Ей, където в къщата често децата правят купон в леглото на родителите си. „Децата скачат при нас и сме като сардини в кутия заедно с Бруклин, Роме и Круз, а и бебето Харпър – споделят Вики и Дейвид. - Но само когато момчетата не са на училище и само кагато мама си е пийнала чаша вино.“

Футболният татко разказва, че си почива иситнски, когато ходи в долината Напа в Калифорния, където притежават винарна. Семейство Бекъм произвежда 900 бутилки вино на година, които според Виктория подаряват на приятели.