Супермоделът Бела Хадид, която често изразява публично мнението си за американския президент Доналд Тръмп, за пореден път се включи в демонстрация срещу него.

Хадид беше забелязана на протест пред американското посолство в Лондон, Великобритания. Тя се включила в него, след като си тръгнала от партито в магазина на Tag Heuer и забелязала демонстранти с плакати с надписи “Освободете Палестина”. Според очевидци, Бела изскочила от колата си и се присъединила към множеството.

На снимките Хадид е все още с вечерната си парти рокля, докато държи плакат и скандира с останалите протестиращи “Ръцете долу от Йерусалим”, видяха от missbloom.bg

снимка: splash news

Протестът е следствие на решението на Доналд Тръмп да признае Йерусалим за столица на Изреал и да премести американското посолство от Тел Авив. Ден преди това Бела, която е наполовина палестинка, изрази възмущението си от действията на президента с пост в Instagram.

“Йерусалим е дом на всички религии. Случващото се ни кара да направим пет стъпки назад и прави още по-труден стремежа да живеем в мирен свят”, пише Хадид.