Супермоделът Бела Хадид е еталон за красота на много жени. През 2016 г. тя стана посланик на козметичната линия на Dior и често споделя тайните си за красота със своите фенове. Но има и такива, които отдават красотата ѝ на пластичната хирургия.

Един от последователите ѝ написа оскърбителен коментар по адрес на Бела и приятелката й Кендъл Дженър.

„Две изкуствени кучки. Първо си направиха нос, след това увеличиха устните си и почистиха бузите си. Парите ще ви помогнат да си направите нови лица, но те няма да подобрят същността ви, въпреки че имате нужда от това.“



Бела Хадид реши да коментира: „Желая ви да опознаете всяка личност на тази снимка и да се справите със собствената си същност. Завистта – това е вик за помощ и искам да ви помогна“, написа моделът.

Бела Хадид неведнъж е споделяла, че в детството си е била неуверено в себе си момиче. Тя много се притеснявала заради тънките си вежди, наследени от нейния баща.

Освен това, 15-годишната Бела е била пълничка, но след година брюнетката е успяла да се справи с този свой комплекс и да стане един от най-търсените модели в света, пише tialoto.bg