Една от най-известните артистични двойки у нас – певицата Белослава и съпругът й – скулпторът Евгени Йонов, украсиха февруарската корица на ОК!. Семейството им отвори вратите на дома си за ексклузивна фотосесия, изпълнена с уют, разговори за любовта, дъщеря им Дара и трите им кучета.

Двамата зареждат въздуха около себе с творческа енергия и вече 16 години успяват да запазят хармонията не само в изкуството, но и в отношенията си. "С Евгени се допълваме във всичко. Аз съм много емоционална, мен трябва да ме хванат за краката, ръцете, къдриците, за да ме свалят на земята. Точно заради това при нас има страхотен баланс. Много е хубаво, когато и двамата сме творци, но в различни сфери. Защото той има своя център, аз – моя, и вечер единственото, което съществува вкъщи, е баланс. Така всеки си е цар в неговата си империя.''

Този февруари двамата празнуват 16 години, откакто са женени. Макар да си спомнят с усмивка за нетипичната си сватба. ''Като всяко едно момиченце си представях сватбата си. Имах малки цветя в къдриците, които приличаха повече на пуканки, а роклята ми беше под наем. Знаех, че за мен сватбата няма да е мисията на живота ми'', споделя Белослава, а Евгени допълва: ''Сватбата трябва да се прави един път в живота на човек. Тези, които го правят по два или три пъти, са напълно луди. Според мен самият ритуал е отживелица. Ако имаш желание и обичаш някого, можеш да живееш с него и без някакъв договор'', цитира blife.bg.