Един от най-нежните гласове на българската музика Белослава сподели песните от новия си албум "Когато има защо..." със своите почитатели, които изпълниха до краен предел зала "България".

Искрена, непринудена и очарователна, Белослава разказа с песните си какво я е вълнувало през последните шест години. Точно толкова време измина от появата на предишния й албум "Слушай ме". Тази вечер тя започна разказа си с някои от по-новите си песни като "Why", "Забравих си шала", "Празен поглед", "SupperGirl" и го завърши с добре познати парчета като "Между две луни" и "Слушай ме".

Включиха се и двама гости – Любо и Орлин Павлов, с които Белослава изпя "Reason" и "Всяка година по същото време". Последната песен е част от едноименната театрална постановка, в която играе майката на певицата, актрисата Анета Сотирова. Споделеното от Белослава оживя и благодарение на музиканти от най-висока класа, начело с пианиста Живко Петров, продуцент и автор на музиката на песните в албума. Специално за концерта тази вечер тя беше поканила и "Арена-Оркестра" с концерт-майстор Пламена Жекова. Сред гост-музикантите в "Когато има защо..." е и Калин Вельов.

В края на вечерта концертната зала се превърна в истински суингинг хол, в който зрителите танцуваха и аплодираха в ритъма на песните. Споделеното от Белослава със сигурност достигна до тях, пише БГНЕС.

"Когато има защо..." е третият студиен албум на Белослава. Предишните два са "Улици" от 2001 г. и "Слушай ме" от 2005 г.