Между 30 август и 9 септември в гр. Созопол ще се проведе 28-мото издание на фестивала "Празници на изкуствата Аполония", който събира на едно място музиканти, художници, артисти, писатели, поети и хора на изкуството.

Изпълнителката с кадифен глас ще получи специална награда за цялостен принос в българската музика за последните две десетилетия.

Наскоро певицата представи последния си албум "Когато има защо.." в зала България. В музикалната тава Белослава е събрала някои от най-любимите парчето на феновете си, сред които - "Празен поглед”, "SupperGirl” и "Всяка година по същото време...”.

"Работих по третия си албум с изключителни музиканти, които ми дават свободата да изразя себе си по начина, по който го чувствам", бе споделила Белослава за последния си проект.

Други музиканти, които ще се изявят на сцената на Аполония са  китарното дуо Цветан Недялков и Веско Койчев, Хилда Казасян заедно с Живко Петров, Михаил Йосифов, Милен Кукошаров и Христо Йоцов,.

Там ще се проведат още и концертите на Ангел Заберски Биг Бенд "Брас асоциация", фолклорен танцов театър "Найден Киров" от Русе със специалното участие на Камен Донев, Васил Петров, Акага с Любо Киров, Мариана Попова и Дани Милев, Acustic Beatles Project Добрин Векилов.