Една от най-хармоничните и позитивни български певици Белослава ще се включи в „нечувано добрия“ концерт на Ъпсурт в столичната зала „Арена Армеец“.

На 13 май сладкият като смокиня глас на соул дивата ще се присъедини към най-успешното хип-хоп трио у нас за емблематичния хит на групата „И твойта майка също".

Знаменитото парче, актуално и до днес, е един от най-добрите фючъринги на Ъпсурт, запазили своята непреходност през годините. Превърнал се в безапелационен хит, сингълът чупи всички рекорди в музикалните БГ чартове. Създадено преди малко повече от десетилетие, през октомври 2003 г. като част от рекламна кампания, целяща да промотира шокиращия мексикански филм с едноименното заглавие, парчето е извор на едни от най-запомнящите се култови рими като:



„Къде си бе, Chiquita? Bueno noche te quiero senorita!“

Още „песни, танци, мацки, ласки ….“ ще зарадват публиката в „Арена Армеец“, когато на 13 май класиците на българския рап ще превземат сцената с бенд на живо в една изключителна LIVE експлозия.

„ВРЕМЕ Е ЗА ХИП-ХОП В ДЪБОВИ БЪЧВИ!“

КОНЦЕРТЪТ НА ЪПСУРТ е на 13 май 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 15 до 45 лева.