Преди около месец Бен Афлек излезе от клиника, където лекува алкохолната си зависимост, но стана ясно, че актьорът и режисьор отново се завръща там. През август тази година неговата екслюбима и майка на децата му – Дженифър Гарнър, сама го придружи до болничното заведение.

А през октомври Бен завърши 40-дневен курс по рехабилитация и официално оформи развода със съпругата си.

Бен заби момиче на Плейбой

Но ето че се налага Бен отново да поиска услугите на професионалистите. По думите на източник, близък до звездата, 46-годишният актьор признал пред приятели, че все още не е готов самостоятелно да се бори със зависимостта си и доброволно влиза да се лекува.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on


„Бен възнамеряваше да се лекува в дома си, но после предпочете клиниката и вече се регистрира. Там той ще проведе курс следващите няколко месеца. Естествено, той напълно разбира, че има проблем, затова и толкова дълго и усърдно се бори“, разказва близкият до звездата, цитиран от OK Magazine.

Бившата на Бен Афлек го смени с бизнесмен

Афлек преживя и доста неща в последно време. Той се раздели с приятелката си Шона Секстън, официално се развежда с Дженифър Гарнър и взе участие в промо турне в качеството си на изпълнител на Батман, пише tialoto.bg.

По информация на източника, той е обещал на семейството си да работи над себе си всеки ден и да направи всичко, което зависи от него. Семейството и приятелите са най-важното в неговия живот, допълва източникът.