Бен Афлек се раздели с продуцентката на шоуто “Saturday Night Live” Линдзи Шукъс и започна връзка с 22-годишният модел на Playboy Шауна Секстън. Тази новина шокира феновете на актьора, тъй като само преди седмици стана ясно, че Бен и Линдзи възнамеряват да заживеят заедно. 38-годишната продуцентка дори бе решена да изостави кариерата си в Ню Йорк, за да се премести при Афлек в Лос Анджелис.

Явно двамата са решили да сложат край на отношенията им, а за раздялата им стана ясно на рождения ден на актьора миналата седмица, когато той се появи с младата Шауна в заведението “Нобу” в Малибу. Оттогава двамата са неразделни и са забелязвани на няколко пъти из Лос Анджелис. Oт своя страна пък Линдзи си изтри профила в Instagram, докато феновете на Бен веднага го обвиниха, че изживява криза на средната възраст.

Интересен факт е, че съвсем скоро стана ясно, че Бен не възнамерява да продължи и развода с майката на трите му деца – Дженифър Гарнър. Новината за любовния му живот обаче, очевидно не притеснява актрисата, която преди дни получи своя звезда на “Алеята на славата в Холивуд”. На церемонията Бен не беше сред поканените.