Музикантите от оркестъра, с който Азис се раздава по участия в Европа през последните месеци, го дари с микрофон по случай предстоящите празници.

„Много подаръци съм получавал в живота си. Свикнах някак с тях. Но снощи на лайфа в клуб ''Мегами'' коледния подарък който получих от моят бенд ''Azis Group'' ме разплака. Получих микрофон. Стана ми топло на сърцето и не знаех как да реагирам. Аз, който винаги имам реакция,този път блокирах. Благодаря ви момчета за подаръка, който никога няма да забравя. Обичам ви и се прекланям пред златните ви ръце и огромен талант! Вие сте най-добрият оркестър който всяка звезда мечтае да има”, написа в социалните мрежи фолкидолът, за чието участие в столичния клуб бяха вкарани 40 допълнителни маси.

Само преди няколко дни Азис направи свой коледен подарък към бездомните животинки, като заедно със своя приятелка станаха приемни родители. В момента той е горд собственик две котенца и един мопс, като под покрива си е приютил и малкото кученце от Благоевград - Бела.

„Ще помагаме на животинките, лекуваме, грижим се докато не намерим подходящ дом за него.Така по този начин ще можем да помогнем на много кученца,а не само на няколко, които ще заживеят за постояно у дома. Моля,ако някой иска да осинови Бела, нека пише.Тя беше със счупена лапичка, вече й свалихме гипса. Направени са и всички ваксини и е много миличка”, призова Азис последователите си във Фейсбук.

Голямото си сърце и любовта към животинките Васко показва многократно, като преди около два месеца дари с храна и любов обитателите на приюта Stray Аngels (“Бездомни ангели”) в столичния кв. „Бояна”.