Димитър Бербатов е готов окончателно да каже сбогом на английската висша лига и дори търси къща в Париж – разкрива „България днес”.

Столицата на Франция може да е следващата спирка в кариерата на нападателя.

Италианският треньор на „Пари Сен Жермен” Карло Анчелоти не крие желанието си да привлече талантливия българин. Трансферната сума за „Манчестър Юнайтед” и огромната заплата на Бербатов няма да са никакъв проблем за катарските собственици на клуба, пише kliuki.bg.

Българинът се оглежда за дом в баровските квартали „Сен Ламбер” и „Сен Дени”. Служители на френския столичен клуб вече са набелязали няколко недвижими имота, които предложили на българския нападател.

Така от ПСЖ искат да излязат с едни гърди напред в битката за подписа му, като са готови да го посрещнат в негов собствен дом. Другите мераклии да имат Димитър Бербатов в състава си не са се сетили за подобен ход.

По правило, когато някой футболист отиде в нов отбор, първо му дават ведомствен апартамент, където да живее няколко месеца, докато си избере и обзаведе дом.

Парижани явно са преценили, че младите родители Митко и Елена, както и щерка им Деа, имат нужда от по-голям комфорт – отбелязва изданието.

Вижте фотогалерия:

Guardian се изгаври с Димитър Бербатов

Папарашки снимки на Димитър Бербатов

Заглавна снимка: Bulphoto