„Не се притеснявам, че Тервел ще ми изневери. Той е умен мъж и няма да изложи нито себе си, нито любовта ни. Вярвам му на 100%. Твърдя, че аз го познавам най-добре, може би повече дори от брат му Кубрат. Всичко това е номер на сценаристите. Нещата се пресилват. В действителност няма нищо. Тервел няма абсолютно никакви намерения към Лияна“, заяви половинката на боксьора – волейболистката Диана Ненова.

Тя е убедена, че всичко е опитна продуцентска маневра за качване на рейтинг. Непукизмът на Диана обаче според мнозина е просто маска. В действителност тя била сериозно притеснена да не би Лияна да й отнеме съпруга.

Наложило се дори Димитър Бербатов да я утешава в телефонен разговор. Диана е първата голяма любов на футболиста на „Фулъм“, а двамата са приятели и до днес, пише "Уикенд", цитира nauho.bg. Сега Бербо бил влязъл и в ролята на кошче за душевни отпадъци на разярената съпруга и се опитал да я утеши, че е в реда на нещата пръстите на Тервел под хавлията на Лияна да са движени от сценаристите на „ВИП брадър“.