След броени дни се очаква Димитър Бербатов да кацне за традиционната си българска ваканция. Докато неговият агент Емил Данчев му търси достоен отбор в Западна Европа, най-популярният роден футболист ще влезе във филма ''С деца на море''.

С малката си дъщеря Деа и с жената на живота му Елена ще отдъхват семейно на Слънчев бряг. Според различните информации това може да стане на 2-и или на 6-и юни.

Близки до Митата твърдят, че той си идва на 2-и, ще се види с приятели и роднини през уикенда, а след това през първата цяла юнска седмица ще се отправи към брега на Черно море.

Бербатов притежава апартамент в огромен комплекс в най-големия ни курорт. Всеки ден, докато е на Слънчев бряг, той рита на специалното футболно игрище до един от хотелите. Организира се с летуващите по същото време футболни ветерани.

Миналата година сред тях беше Гонзо, както и много други звезди от последните години. Не е ясно само дали Стилиян Петров ще може тази година да се включи в турнирчетата, които Бербо и останалите си спретват, докато летуват, пише slava.bg.