Късно предишната вечер тимът на голмайстора на Висшата лига на Англия надви тима на "Еврика-Пепси" с 10:5, съобщава "24 часа".

Бербо мушна две попадения, въпреки че рита предимно като защитник. Цели 5 гола вкара кумът на Стилиян Петров Юли Димитров, който за пореден път показа на професионалистите как трябва да се играе на малки врати.

В селекцията на Бербатов, който рита с леки болежки в ахилеса, бяха още отколешните му авери Тодор Кючуков, Александър Томаш, Косьо Мирчев и Петър Златинов. За съперника с най-голям хъс за достоен отпор се отличи хотелиерът Румен Чандъров.

Бербатовият отбор беше изкипрен с екипи на Манчестър Юнайтед. На гърдите на всяка фланелка бяха изписани инициалите на футболистите.

Още при пристигането си на спортен комплекс "Еврика" Бербатов беше нападнат за автографи от деца и фенки. Той издържа на атаката, въпреки че показа, че не е в най-добро настроение.

Преди мачлето с участието на човека от Манчестър в яка битка се бяха захапали формацията на Георги Иванов-Гонзо и тази на звездите от близкото минало на "нафтата". На почивката с цигара в ръка мениджърът на "Левски" скастри здраво своите, но въпреки това паднаха с 4:9. За Гонзовия отбор 2 гола набута досегашният левскар Веселин Минев, който наскоро подписа с турския "Анталия". Отстрани го гледаше братът близнак Йордан Минев, който вече е в "Лудогорец", както и националът от ЦСКА Апостол Попов.

"Играем като чисти аматьори", подметна ядосано на отбора си Гонзо, в който беше и столичният "железничар" Георги Марков. "Айде да намалим оборотите, че Бербатов гледа", закачливо подвикна към своите Милен Георгиев, който мушна 3 гола за успеха на "нафтата". Тодор Киселичков и Пламен Крумов се разписаха по два пъти, а Станимир Димитров и Мирослав Косев по веднъж. Между двете мачлета четирите отбора се щракнаха за спомен. Има и кадър, на който Гонзо високо е вдигнал ръката на капитана на "нафтата" Милен Георгиев, с което явно признава кой е бил по-добрият.

Снимка: "24 часа"