Димитър Бербатов и половинката му Елена си спретнаха романтична ваканция. Двамата са в Рим и се наслаждават на Вечния град. Голмайстор номер едно в историята на националния отбор и дамата му заминаха за Италия в петък. Това стана 24 часа след 39-ия рожден ден на бившия нападател на Манчестър Юнайтед. Той е роден на 30 януари.



Тази година Бербо празнува скромно в компанията само на най-близките си. Но за сметка на това си подари кратка ваканция. С нея двамата с половинката му отбелязват рождените си дни. Елена е няколко дни след футболната звезда - на 3 февруари. Тя навърши 42 години. Митко се похвали със заминаването им чрез стори в “Инстаграм. На него двамата с Елена са в самолет. Тогава Бербатов не разкри накъде са поели. Този път с тях не са дъщерите им - Деа и Елиа. Това е кратко романтично бягство за двойката.

В един от дните двамата посетиха Пантеона. Бербо си направи селфи пред бившия древноримски храм, посветен на всички богове. Понастоящем това е католически храм, посветен на Богородица и вси светии. Ден по-късно - на рождения ден на Елена, най-добрият български футболист за този век и половинката му бяха на друго задължително за посещение място от всички туристи в Рим - фонтана Ди Треви.

Бербо се наслаждаваше на красивата забележителност, облегнал се на стена наблизо. През това време половинката му се опитваше да си направи перфектното селфи пред един от най-известните фонтани в света. Тя успя да си намери свободно от тълпата място и се щракна за спомен.Вечерта двамата отбелязаха празника в един от най-шикозните ресторанти в Рим.

източник и снимки:България днес