Как се запознават Антония Петрова и Александър Бередин? Историята е повече от любопитна и представя миската в доста неудобна светлина.

Оказва се, че милионерът си е поръчал красавицата!

Мълвата твърди, че бизнесменът е поискал да прекара приятна вечер с момиче и се обадил на правилните хора да го уредят. На срещата дошла Антония, но останала за доста повече от една вечер. Разбира се, и двамата отричат това да е вярно, но пък такава е мълвата в светските среди, пише Уикенд, цитира hotarena.net. Междувременно руският милионер с готовност угажда на всяка прищявка на своята половинка и харчи от сърце за нейните позлатени корони на красотата и луксозен начин на живот.

За да е щастливо неговото пиленце, той минава през какви ли не изпитания. Родената в Перник миска е извадила невероятен късмет с толкова търпелив партньор. Двамата имат връзка още от времето, когато тя стана скандално известна с прозвището „Мис Крокодил“, печелейки конкурса за най-красива българка въпреки силиконовия си бюст.

Истината е, че Бередин е един от най-богатите хора у нас. Руснакът търгува с ток и енергия, а основното си състояние прави като доставчик на АЕЦ „Белене”. Говори се, че състоянието му възлиза на над $ 50 милиона, което го прави апетитна хапка за златотърсачките. Така че едва ли пресметливата перничанка някога ще го изпусне.

Напоследък миската се заседява все по-рядко у дома и с това си спестява някои неприятни сцени. Тя е лудо влюбена в идеята да получи постоянни телевизионни изяви. Канят я за специален коментатор във „ВИП брадър”, но само това не й стига.

Миската сякаш е вманиачена и на тема златни коронки от конкурси за красота. Тя овърша почти целия свят само и само да събере колкото се може повече от безсмислените експонати. Със сигурност едно от най-запомнящите й се участия беше това на конкурса „Мисис Свят“ в Китай.

„Антония се държала свръх надменно по време на събитието, където представяла Русия, а не своята родина. Сякаш самата тя държала правата за организирането му. Опитала се да се договори със собственика на конкурса Дейвид Мармел самата тя да се заеме с организирането на „Мисис Свят“ в България. Обаче поставила неизпълнимо условие. Пожелала да стане първа в Китай и срещу това нейният съпруг да финансира конкурса на родна земя. Американецът не се хванал на номера и направил скандал. Страстите бързо били потушени, а нашенката се нареди на пето място и не успя да прибави още една теникийка на витрината у дома”, подиграва се на колежката популярна наша миска.