Мишел Бонев отново влезе в новините. И този път обаче набедената за актриса българка не се прочу с някоя добре изиграна роля, или пък с успешно продуциран филм, а с интригата, която забърка.

Бонев написа в своя блог, че приятелката на бившия премиер Силвио Берлускони - Франческа Паскуале е лесбийка и тяхната връзка е само за пред камерите и е пълна измама, пише ''Всеки ден''. „През последните 10 години живях в свят, който ми отне всичко: мечти, идеали, достойнство. Аз не искам да живея в лъжа. Франческа е лесбийка и ние бяхме много повече от приятелки", откровеничи незнайно защо Бонев и стига по-далеч казвайки, че бившият премиер е изнудван от активистката на партията му, пише ''Всеки ден''.

В блога си Мишел признава още: "Корумпираната система на парите и властта белязаха живота ми. Бях заблудена, че съм щастлива с приятелствата си, със силните, богатите, ангажирани мъже. Имах всички неща, които исках: успех, пари, дрехи, бижута... Но на каква цена? Знам, че миналото не може да се изтрие, но също така знам, че това е в нашите ръце и че бъдещето зависи от изборите, които правим сега."

Реакцията на Берлускони бе светкавично и един от най-авторитетните вестници на Ботуша „Кориере дела сера" написа, че бившият премиер ще съди българката. Нещо повече - адвокатите му вече са се задействали и съвсем скоро жалбата срещу Бонев ще е факт.

Това не е първият път, в който Бонев заплита интриги. Драгомира, както е истинското ѝ име, предизвика шумни скандали на Апенините, които отекнаха и в България. Единият от 2009-а свързан със ескорта от скъпоплатени компаньонки около Берлускони, а другият - година по-късно с италиански и български министри, заради спорното участие на Бонев на кинофестивала във Венеция с филма си „Сбогом, мамо".