Бившият италиански премиер Силвио Берлускони изпя две песни собствено производство и разказа най-любимите си вицове на отбрани гости, събрали се да празнуват Свети Валентин.

Домакинка на събитието е съпругата на разстреляния бизнесмен Илия Павлов - Дарина Павлова. Сред 70-те ВИП гости са актрисата Мартина Вачкова и дъщеря й Рада. Двете дами имат щастието първи да се здрависат с Берлускони, който притежава стотици милиони в банковата сметка, няколко медии и популярния италиански футболен отбор Милан.

"Щом пристигна г-н Берлускони, дойде да поздрави първо Рада, а след това и мен. Той беше звездата на вечерта, организирана от приятелката ми Дарина Павлова. Тържеството беше подготвено с изключителен вкус, а забавленията бяха с мярка. На масите се бяха разположили някои от най-известните италиански творци. Близо до нас бяха и треньорите на Милан", разказва единствено за "168 часа" Мартина Вачкова. Водещата по БНТ е впечатлена от артистичния талант на бившия италиански премиер, който години наред весели своите сънародници с неподправените си лафове и бохемски изцепки.

"Берлускони държа много приятна реч, в която обеща, че Италия ще излезе от кризата. След това развесели гостите с няколко смешни вица. Накрая изпя две песни на френски, които след това преведе на италиански. Оказа се, че текстовете на песните са негово дело. Всички много ги харесаха", разказва Мартина.

Тя и дъщеря й са единствените гости от България на официалната вечера, организирана от вдовицата на Илия Павлов. Марта и Дарина Павлова се познават още отпреди идването на демокрацията.



Източник: "24 часа"