Интернет потребители подкрепиха мнението на свекървата на звездата, че Галена е никоя без Галин.

Фолк певицата Галена е скарана със свекърва си, защото отказва да роди второ бебе, обявиха тези дни светски хроникьори. Родителката на вафления бос Галин, недвусмислено заявила на снаха си, че без финансовата помощ на семейството на бизнесмена тя би била напълно неизвестна.

Форумци също се обявиха в подкрепа на възрастната дама и заявиха, че без Галин, Галена би била най-обикновена кръчмарска певачка.

''Права е свекървата'', ''Ами истина е казала жената. Преди Галин кой беше чувал за Галката?!'', коментират форумци, спречкването между снаха и свекърва. Изведнъж дори феновете на Галена се обърнаха срещу нея.

Припомняме ви, че според последните новини майката на Галин и Галена се скарали жестоко, защото изпълнителката отказва да роди второ бебе. Певицата много държала на музикалната си кариера и не искала и да чуе да се откаже от работата си, за да дундурка пеленаче. Поне на първо време. Свекърва й обаче не била склонна да търпи капризите на снаха си и обясненията й, че гради музикална кариера. Тя напомнила на Галена, че ако не е богатата фамилия на мъжа й ''и белите гарги нямало да знаят за нея'', пише skandalno.net.

''Нашите пари те направиха певица. Още щеше да квичиш по кръчмите за 200 лева!'', заявила на Галена, майката на бизнесмена. В резултат на скандала двете са в ужасни отношения и едва ли скоро ще се помирят.