Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като два капки вода” не се състоя заради ковида, но участниците все пак се събраха да отпразнуват финала, видя Hotnews.bg. В центъра на масата е победителят Фики със съпругата си, а компания му правят Маги Джанаварова, JJ, Димитър Маринов и Галя. Заедно с тях е и част от екипа на предаването, но без продуцента Магърдич Халваджиян.

Досега винаги финалните купони се провеждаха в заведението на жена му, но в момента то все още е затворено. Халваджиян обаче има повод да почерпи, защото се похвали в социалните мрежи: „Когато всичко свърши имах усещането, че финалът на “Капките” беше много, много добър! Резултатите потвърдиха усещането ми! 51% пазарен дял! Такова чудо не бях виждал! Най-гледания финал на шоуто за всички осем сезона! Благодаря на Публиката, на екипа и на Нова!”

Сред празнуващите не е и Луна, която доста походи по нервите на екипа и участниците. Халваджиян призна в ефир, че в началото на шоуто е има разговор с нея в опит да спре доста странното й поведение. Той й обяснил, че иска шоуто да продължи да забавлява, а не да напряга в и без това трудната ситуация и луна се съобразила с молбата му. 

снимка:инстаграм