Няма опасност от коронавирус сред участниците в „Един за друг“, въпреки че те живеят затворени в една къща и  делят общи стаи, съобщиха специално за Hotnews.bg от продукцията. Причината е, че предаването вече е записано и сега само се монтира, но всички влюбени двойки вече са по домовете си. Hotnews.bg напомня, че най-новото шоу по Нова телевизия започна да се снима в началото на февруари и очевидно е приключило за близо месец.

От шоуто естествено не издават коя двойка кога ще си тръгне и кой печели, защото и в епизода днес продължават да тества отношенията им. След изминалата седмица, в която ролите на мъжете и жените бяха разменени, участниците ще се впуснат в нови екстремни преживявания в името на любовта. В последните индивидуални предизвикателства дамите получиха възможност да покажат колко добре се справят с няколко мъжки задължения, единствено с напътствия по телефон от техните половинки.

Някои от тях се озоваха в повече от комична ситуация, а други се справиха за отрицателно време. Най-трудно се оказа подаването на ток от една кола на друга, както и привидно лесната задача за сглобяване на лампион. Мъжете пък разбраха през какво минават половинките им, за да дадат нов живот. Отборното изпитание продължи както предишните две – наопаки. Двойките имаха на пръв поглед лесната задача да приготвят заедно кекс, но с условието това да се случи буквално „нагоре с краката“.

Искра и Йордан сготвиха за рекордната 1 минута и 4 секунди и добавиха 2 500 лв. към своята сметка. Последни в надпреварата бяха Мариета и Георги и това ги отведе отново на елиминации, но този път срещу Ивелина и Святослав. След първото равенство при гласуването за двете номинирани двойки, Мариета и Георги се разделиха с приключението „Един за друг“, тъй като резултатът им в генералното класиране беше по-нисък от този на Ивелина и Святослав.


Тази седмица зрителите ще станат свидетели на нова порция интригуващи предизвикателства. Дамите ще трябва да преодолеят страховете си и да се покатерят доста нависоко, а мъжете ще получат възможността да докосват чужди жени напълно оправдано.
Как ще се справят двойките с новите задачи и ще се стигне ли до семейни войни след мъжкото изпитание, не пропускайте да разберете тази събота, 14 март, в 20.00 ч. по NOVA!

снимка:Фейсбук един за друг