Роксана засне видеоклип към най-новата си песен, която е в дует с Джамайката и бе записана преди броени дни. Тя разкри, че скоро лентата ще бъде промотирана в ефир.

"Дуетът, освен че е записан, вече си има и видеоклип. Вчера/б.а. в понеделник/ бяха снимките на видеото, получи се нещо много яко, неангажиращо, което носи много настроение и съм убедена, че ще ви хареса. Очаквайте го скоро в ефира на моята и ваша любима телевизия "Планета" - сподели изпълнителката.

Роксана има номинация за Годишните музикални награди на Планета ТВ, а дали ще бъде отличена, предстои да разберем. Едно обаче е сигурно - актуалната певица няма да участва в церемонията.

"Няма да мога да участвам на концерта тази година по случай 12-те годишни награди на "Планета" и много ще ми липсва тази емоция и срещата с вас, с моите колеги. Но знам, че много се забавлявате и много силно ще аплодирате моите прекрасни колеги. За това преди да вляза в Базата си свърших работата както се казва. Аз докато съм в "Къртицата" вие ще се кефите на моята нова песен и видеоклип, а и всяка вечер ще може да ме гледате по ТВ 7" - обясни тя, пише signal.bg.