Шефката на модна агенция „Ивет Фешън“ Ивет Григорова официално представя новите лица като звездите в календара на агенцията за 2019 година. Моделите, някои от които със световна кариера, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено „Belles nouvelles” (Новите красиви), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър, заснет от фотографа Васил Германов, в който по оригинален начин се описват интересни истории и любопитни моменти от времената, когато Бриджит Бардо е истински идол.

Шестте нови музи на „Ивет Фешън“ красят страниците на легендарния календар са Деси Савова, Илона Александрова, Белослава Хинова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова. Липсва обаче скандалната бивша съквартирантка Розмари, която показа доста колебливо представяне в къщата на Големия брат, забърквайки се в секс скандал с Ричард. 
„Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно. В основата на всеки образ се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски филмови звезди от 70-те, които са представени по начин, който е ултрамодерен и същевременно излъчва оригиналност и стил.” - коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.


Тази година "Ивет Фешън" ще презентира новият си календар на модно парти в столичен клуб в края на месеца. Луксозното тематично издание се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията, като това е началото за отбелязването на 25-годишния юбилей на „Ивет Фешън“