Димана записа ново парче, което трябва да е факт до края на тази година. Новото попълнение в репертоара на изпълнителката е чувствена балада със заглавие "Без теб".

Песента е по музика и аранжимент на Митко Петров и текст на Лиляна Димова. Изпълнителката е убедена, че предстоящият ѝ сингъл ще се хареса на всички, но не иска да издава подробности.

Наскоро Димана се завърна от Великобритания, където изнесе концерт пред българската общност в Лондон. В традиция се превърна гостуването на звездата на "Планета" на Острова в края на ноември, защото и през 2013 година тя бе там по същото време, съобщават от музикалния канал.

Тази година обаче участието ѝ съвпадна с мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко, който бе наблюдаван с голям интерес от и българите, дошли в cаfe Olimp.

Веднага след края на двубоя, страстите бяха нажежени и от хитовете на Димана, която бе подбрала разнообразен репертоар от обичани попфолк и народни песни. Сред най-аплодираните парчета бе дуетът ѝ със Сиана - "Ще оцелея", който двете певици ще представят на концерта по повод 13-тия рожден ден на телевизия "Планета" на 1 декември в Зала 1 на НДК, пише signal.bg.