С плаж и обиколки из нощните заведения в Лече заедно с лщбимия ѝ Валери Божинов - така Николета Лозанова балансира първите дни от майчинството, месец след като роди дъщеричката си Никол.

Напук на прогнозите, че отсега нататък младата майка ще трябва да промени коренно приоритетите и начина си на живот, едва 28 дни след раждането на бебето, Николета замина за Италия и откри летния сезон на плажа, заедно със съпруга си.

В личния си профил, освен с фотосесия от плажния ден, еротичната моделка не пропусна да се похвали и с кадри от среднощните си обиколки из италианските дискотеки. За да докаже, че за по-малко от месец е успяла да влезе във форма, след като роди, Николета често публикува снимки, които само загатват за сегашните ѝ мерки, тъй като на тях или е в шармантни дълги рокли или е снимана от кръста нагоре, пише сп.Блясък.

Специалисти напомнят, че всяка раждала жена минава през период, в който се опитва да си върне някогашната фигура и е в границите на нормалното това да отнеме време, особено след раждане със секцио. За да покаже обаче, че не е като другите млади майки и е изпреварила нормалния период, за да върне моделските си мерки, Николета не спира да публикува снимки, а пиарите ѝ не пропускат ежедневно да уведомяват обществеността как тя изглежда по-добре дори от периода преди да забременее и то едва месец след като роди.