На 24 ноември в Sofia Sound Factory (ул. "Първа Българска армия" 18 B) ще се състои Future Heroes – Beck’sperience от ново измерение, който ще запознае българската публика с три от най-горещите имена на съвременната електронна сцена.

Събитието ще се случи в няколко от помещенията на модерна бъдеща фабрика за хладилни инсталации – уникален естествен декор, където преди машините се настанява музиката.

Специалният подарък от Метрополис за всички закупили билети пък е безплатният превоз – брандиран Парти бус, който от 22.00 часа на 24 ноември до 04.00 часа на 25 ноември на всеки 30 минути ще тръгва от Александър Невски към най-горещата парти точка за уикенда.

Веднъж стигнали до крайната цел, любителите на първокачествената  електронна музика ще могат да се насочат към главната зала, където зад пулта ще се изявят дуото Roboloco (DJ Smurf и Miss Lidiya) от Metropolis Djs, както и международните хедлайнери – Sasha Carassi (Globox, Phobiq), Gaiser (MINUS) и вечният герой от бъдещето – Umek.

Освен главната атракция обаче Metropolis са предвидили и The Loft - специална зала на горния етаж във фабриката, която ще е посветена на хаус звука, представен от Laylla Dane, Bosha, Jassen Petrov, Tony Boogs, Petar и младите Valex и Stein.

Освен програмата в двете зали, която ще се случва паралелно през цялата нощ, Beck’s и Metropolis ще се погрижат за посетителите със специални зони за почивка, а най-активните, неуморни и весели посетители ще бъдат част и от афтър партито. То ще започне в 5.00 часа на високо ниво – в The Loft със заглавие Official Afterhour и отварянето на още една зала, а музиката за последните оцелели ще бъде селектирана от DJ Steven и Jassen Petrov.

Разбира се, всички диджеи на партито ще могат спонтанно  да се включат до изчерпване и на последните парти сили, а не е изключено зад пулта да застанат и международните гости, както се случи на последното голямо събитие на Метрополис, когато Sven Vath не остави публиката да си почине с неговия 15 часов сет.

Билети за събитието все още се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream.