Турнето на Ивана "Надуйте музиката" започна през уикенда, като първата спирка бе Бяла Слатина.

За съжаление звездата на попфолка не успя да събере много аудитория, а единственото, с което се опита да впечатли публиката (освен живото пеене) бяха фойерверките за финал на шоуто.

Освен певицата участие взеха нейният бенд, беквокалисти, балет и двама актьори - Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Ивана представи свои най-нови песни от албума "Обяснения не давам" и най-големите си хитове през годините.

Въпреки безплатния вход, публиката не беше особено многобройна. Според спецове в бранша този свободен достъп е умишлена стратегия на певицата да осъществи контакт с публиката, т.е. да хване последния влак и да възвърне славата си от преди няколко години.

Следващата й изява беше във Видин, а остава да посети още Благоевград на 29 септември, от 19:00 часа на пл. "Георги Измирлиев" 1, на 4 октомври в Габрово от 19:00 часа на пл. "Възраждане", на 6 октомври хитовата певица ще пее в Русе от 18:00 часа в Летен театър (на ул."Одрин" 4), а при лоши метеорологични условия - Дом на културата (на ул. "Алеи Възраждане" 1). На следващия ден - 7 октомври, певицата ще бъде във Велико Търново, на 12 -ти в Ямбол от 19:00 часа в спортна зала "Диана", на 13-ти в Нова Загора от 18:00 часа на площадката пред НЧ "Д. П. Сивков - 1870", на 14 октомври е концертът ѝ в Смолян, а на 19-ти в Панагюрище, пише lifestyle.bg.