И през лято 2012 любимата дестинация за релакс на звездите от БГ сериалите остава Южното Черноморие.

Радина Кърджилова („Стъклен дом”) и дружката й Снежана Макавеева („Под прикритие”) ще кръстосат струите на плажните си масла на „Смокиня”, за който се ползват с негласен абонамент.

Единствената оцеляла моделка в криминалето на БНТ използва къмпинга като траен пристан между ангажиментите си с балета на Галя от „Сатен” в клубовете по морето.

Вече напусналата мола на Касабови актриса пък редовно опъва палатка с капацитет за малък футболен отбор, но перманентният й посетител от мъжки пол си остава кучето й Аксел Дуду. 

Черният лабрадор ще отскочи с нея и до „Градина”, където редовно събира овациите на отпускарите с кроса върху чистите им хавлии.

Макавеева ще стегне куфар и за Свети Влас, където до дни по всяка вероятност ще стартират снимките на третия сезон на „Под прикритие”.

Традиционният избор за Яна Маринова, сина й Никола и актуалния й съпруг Тишо пък е Лозенец, научи „Монитор” от близки до бившата лекоатлетка.

Екранната Елена Атанасова отсяда в къщата на семейния си приятел, клубния бос Петко Димитров.

Освен максимално изрязаните си бански нешколуваната актриса винаги стяга за път коня си Ромео и ATV-то, с което поддържа форма по прашните пътища към Арапя и Царево.

Въпреки афинитета към каскадите и бокса Маринова избягва екстремните водни спортове. Докато събира тен на плажа, половинката й пори вълните с уейкборд и джетове.

Яна е сред най-спряганите имена за каста на сай фай поредицата, с която SIA ще атакува праймтайма на bTV през есента. В него натуралната брюнетка отново ще си партнира със Стефан Данаилов.

Набеденият за убиец в „Отплата” Велислав Павлов пък ще изневери на Карадере със село Баня и гостуването в къща на приятели.

Съвсем наблизо им е Иракли, където с жена му Юлиана и бебето Йоан ще отскачат за плаж. В момента актьорът снима в италианската продукция „Целуни ръката” заедно с Асен Блатечки.