Търси се нова работа за Нели и Меги от „Търси се", пише „Всеки ден".

Би Ти Ви спира шоуто на двете чаровници, които изкараха 8 години в ефира на частната телевизия. Според ръководството обаче вече им било време да си ходят. Проблемът не бил в тях, а в продуцента им - Денис Ризов.

Нели Хаджийска и Меги Димчева направиха фурор още с първия брой на „Търси се", който пуснаха в Би Ти Ви през 2008 г. Тогава Максим Стависки им даде първото си интервю след зловещата катастрофа, при която загина младо момче, а 18-годишната тогава Мануела Горсова изпадна в кома. Оттогава много родни звезди минаха през студиото на предаването, някои даже повториха, броят на знаменитостите у нас все пак е ограничен.

Източници на „Всеки ден" съобщиха, че ръководството на частната медия от дълго време се кани да свали предаването и най-накрая е взело решение да го елиминира от програмната си схема още от началото на 2016 г.

Говори се обаче, че причината не е в двете водещи, нито в това, че предаването им напоследък не е особено интересно. Проблемът бил в алчността на продуцента Денис Ризов. Той от години вбесявал хората по високите етажи на Би Ти Ви с щения за все повече пари. За сметка на това не влагал кой знае какво в предаването. Двете водещи сами вършат цялата работа, без да ползват помощ от редактори и репортери, нямат стилисти, понеже се обличат сами, така че разходите за заплати са минимални. Мебелите пък не са сменяни от 4 години.

От своя страна пък баш шефът на Би Ти Ви Павел Станчев не се слави с широки пръсти. Не си пада и по женските предавания, а така или иначе съботно-неделният блок на телевизията се води от три дами - Диана Любенова, Мариана Векилска и Жени Марчева. Най-вероятно тяхното ефирно време ще бъде увеличено за сметка на „Търси се".

От Нова година Би Ти Ви сваля и другото шоу на продуцента - „Предай нататък" с бившата му жена Наталия Симеонова. Наскоро той даде няколко остри интервюта срещу Би Ти Ви, което вероятно е предрешило бъдещето на предаването му.

Снимкa: btv.bg